Stress en pijn zijn vanaf nu verleden tijd! Welkom ontspanning.

9

Pijn, stijfheid, stress?

En je zoekt een oplossing?

9

Altijd moe en verlies in draagkracht??

Je wil verandering?

9

Nood aan totale rust en ontspanning of een heus vakantiegevoel?

Wij weten hoe!

Leer helemaal te genieten

Vitaal, energetisch en soepel in je lijf zitten, een geest die rust kan omarmen, kortom een gelukkige jij!

Hoe fijn zou het voor je zijn om jezelf optimaal te voelen. Een beleving waarin niets je hindert maar waar je zonder na te denken, zonder iets te moeten, kan genieten van het moment.

Dat kan wanneer jouw lichaam de beste verzorging krijgt. 

“We gaan samen op zoek naar jouw behoefte om jouw lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren”.

Jarenlange ervaring!

Wij hebben onszelf verdiept in kennis van spieren, bindweefsel, ontstekingen en pijnen afkomstig van mentale oorzaken.  Hiervoor hebben we zo veel mogelijk massage technieken geleerd uit verschillende werelddelen, de geschikte grepen uit elke massagetraining hebben we gehouden en samengevoegd. Dit alles om onze massage zo optimaal te maken dat u het snels resultaat geeft.

Ondertussen werden we zo gepassioneerd, dat we deze kennis beginnen delen zijn in de vorm van opleidingen en optimalisatie cursussen. 

Daarnaast blijven we zelf bijleren, enkel op deze manier kunnen we u het beste aanbod garanderen!

 

 

Jij gaat je beter in je vel voelen!

Ontstressen

Terwijl onze massages de nodige rust aanbieden stimuleren we weer de hormonen die jouw lichaam in balans brengen en zo een bijdrage leveren aan uw welzijn. 

Vermindering van spanning

Door stevige manipulaties kunnen we het spierweefsel weer versoepelen en u de stijfheid in uw lichaam verminderen. U gaat zich weer helemaal jong voelen.

Krijg hulp

We starten met een intake om een correct beeld van jouw behoefte en wens te verkrijgen. We ondersteunen u graag met de beste massage EN het juiste advies.

Ervaringen van mijn klanten

“Altijd maar druk druk druk, ik hoor het mezelf vaak zeggen tegenwoordig. Opladen doe ik op de massagetafel bij Kleine Reis. Dan merk ik pas hoe hard mijn lijf eraan toe is, die echte ontspanning. En ja, ook waar het goed vast zit. Ik blijk vol te zitten met staaldraden, knopen, steentjes (soms ook grote keien). Annaick weet ze te vinden, kent hun patronen en bewerkt ze op zo’n manier dat ik daar ter plekke de ontspanning in mijn lijf voel terugkeren.
Ik merk dat Annaick in volle aandacht masseert. Ze is echt aanwezig in haar aanraking en begrijpt wat mijn lijf nodig heeft. Ik vind dat zelf het allerbelangrijkste aan een masseur. En ik heb er heel wat uitgeprobeerd in de loop der jaren (ik heb flink geshopt). Bij Kleine Reis blijf ik. Ze is professioneel en ervaren, blijft zich ontwikkelen en is superprettig in de omgang. Ze is in voor een gesprekje en een grapje en weet ook wanneer het tijd is voor totale rust en stilte tijdens een behandeling.
Altijd ga ik na een behandeling totaal zen naar huis, het zonnetje in mijn lijf schijnt weer volop. Alles voelt soepel gesmeerd. En toch kan ik bijna niet wachten tot ik weer bij haar op de tafel lig!”

Anthoon Kalse

Voor mij moesten massages vroeger zo hard en stevig mogelijk uitgevoerd worden. Dit omdat ik dacht dat het de enige manier was om mijn spieren te ontspannen.

Na een intake gesprek werd mij verteld dat er misschien een andere reden zat achter mijn pijnen en dat ik meer baat zou hebben bij een zachte massage.

Ik ging akkoord met het aanbod dat ze voorstelden en liet een fibromyalgie massage toepassen.

De massage voelde heel simpel aan maar toch heb ik me de ganse tijd niet verveeld. Je voelt heel goed aan dat ze technisch onderbouwd is en het effect was dan ook zeker gunstig. Ik had de dag nadien minder klachten van mijn lichaam en ergens voelde ik mij ook beter gezind.  Voor het eerst in lange tijd heb ik veel beter geslapen en ik ben zo dankbaar dat ik een verbetering kon voelen.

Bedankt!

Celiné Vidal

 Onze werkmethode

We starten graag met een intake gesprek, hier kan u duidelijk uw behoeften uitspreken.  Aan de hand van uw noden en wensen starten we een massage of massagetraject op die het dichtste aansluit bij wat u wenst te bereiken.  Dan volgt de afgesproken massage die op elk moment mag veranderd worden. De massages kunnen in ondergoed gebeuren of naakt, we gebruiken altijd schone grote handdoeken. Erotiek is hier taboe en we stellen het op prijs dat u deze massage elders gaat zoeken.

Wil jij ook meer energie en vitaal zijn in een soepel lichaam?

Laten we dan samen kijken hoe je hiermee kunnen helpen!

Veelgestelde vragen

Welke massage moet ik kiezen?

Dit is helemaal afhankelijk van wat jouw behoeften zijn. De types massages kunnen we gemakkelijk onderverdelen in stevigheid van de massage.

De stevigste massage is onze Deep Tissue massage. Deze technieken komen uit de sportmassage, bindweefsel massage en Thaise yoga massage. Deze stevige massage gebeurt met handen en onderarmen, heel soms ook met de ellenbogen. De deep tissue wordt aangeraden bij vastzittende spieren die niet afkomstig zijn van mentale oorzaken.

Stevig/zachte massage; voor sommige mensen is een Deep Tissue massage gauw te pijnlijk, in dit geval kunnen we beter een anti-stress massage aanraden. We gebruiken ook bindweefsel-technieken die stramheden uit het lichaam halen maar blijven alles uitvoeren in een ontspannen rustig kader.

Een zeer zachte massage is er voor mensen die begrijpen dat er zoveel meer bereikt wordt door een zachte massage t.o.v. een stevige massage, nl. hormoonbalans! Bij de ontspanningsmassage heb je natuurlijk de typische Westerse relax-massage of de Aziatische lomi lomi-massage.  Dit laatste wordt uitgevoerd met de onderarmen. Bij ons combineren we deze twee technieken in onze kleine reis en 7e hemel massage.

Op youtube vindt je vele van onze massage technieken terug in video vorm.

(23) anti stress massage – YouTube

(23) lomi lomi Kleine Reis ervaring – YouTube

Wat is de Kleine Reis massage?

Vroeger hadden we een menu kaart waarin wel 16 verschillende massages aangeboden werden. We merkten al gauw dat de mensen steeds dezelfde dingen kozen.

Daarom ontwikkelden we dus  een ware belevingsmassage alias de kleine reis massage.

Wat kan u hierin terug vinden? Een massage met anti-stress technieken, verweven met mijn favoriete lomi lomi technieken en spelen met attributen (hotstones, zeep, etc)

Deze massage is fijn als u geniet van zorg en ontspanning.

Wat is een 7e hemel massage?

7e hemel massage is een massage gebaseerd op lomi lomi  & ontspanningstechnieken verweven in de energie van de persoon.

De massage is ontwikkeld om de huidhonger optimaal te voeden.

De massage maakt verbinding met de persoon , de ziel en het leven zelf. Het wordt een absolute overgave aan het geheel.

Deze massage is uitstekend geschikt voor mensen met spirituele doeleinden; voor mensen met depressies; voor mensen die totale rust willen ervaren, voor mensen die hun huidhonger willen voeden en voor mensen die een diepe ontspanning willen ervaren. 

Bij het boeken van deze massage vragen wij om onze huisregels te ondertekenen. Onze masseurs willen zichzelf veilig voelen bij u en u ook bij ons. 

Ervaringen van mijn klanten

Ik kom al een tijdje bij Annaick ze helpt me met vastzittende spieren. Niet alleen daarmee vandaag een heerlijke lomilomi genoten zalig even weg van de wereld, hoofdje leeg!
Annaick heeft niet alleen gouden handen maar ook een gouden hart! Ze luistert naar je en denkt mee na over een geschikte behandeling.
Bij de kleine reis ga ik steeds heel even « echt » op reis. ❤️❤️

Nathalie Van Goidsenhoven

U vindt hier de beste massage!

Maar eerst voelen en dan geloven! Profiteer van ons kennismakingsaanbod.