The best TEAM ever!

Annaick

Hoi, leuk met je kennis te maken. Ik ben Annaick en geboren in 1982 en op het moment dat ik aan deze website bouw ben ik dus 38 jaar. Mijn loopbaan als masseur startte 20 jaar geleden in het vijfde seizoen. Door de vele complimenten groeide mijn zin in massage en mijn honger naar meer kennis. De eerste cursussen die ik volgde, waren massagetherapeut, sportmassage en Thaise yoga massage (de stevige massages dus).

Niet veel later kwam ik met het energetische aspect van het leven in contact en daardoor dus ook met advanced Tachyon technologies . Ginds leerde ik dat ik ontzettend sensitief ben. Er werd mij toen gevraagd om een massage voor ATT te ontwikkelen en dat werd het ontstaan van de TACHYON CHAKRA BALANCING massage. Spannend was de tijd dat ik meer mocht leren over chakra’s en meridianen. Het werd mijn passie en omdat ik er moeilijk kon over zwijgen, vroeg de schoonheidsschool me of ik interesse had om deze massage te komen doceren. Daar werkte ik 12 jaar en gaf er verscheidende cursussen.

In 2010 werd mijn zoon geboren en dat veranderde mijn lichaam van een heel stevig, veerkrachtig iemand naar iemand met een gebroken draagkracht en kampte ik ineens met depressies. Hierdoor ging ik op pad om depressies aan te kaarten met alternatieve therapieën, gecombineerd met reguliere geneeskunde. Zo leerde ik mediteren en kwam ik op het pad van non-dualiteit. Terwijl ik eerst de 7 jaar aan mijn herstel besteedde, ben ik nu op een punt gekomen waarin ik mensen begeleid in hun verlies van draagkracht, depressie, fibromyalgie, alsook het leren liefhebben van jezelf en zelfzorg.

Mijn diagnose heb ik gekregen , soms herval ik en dit zal een levenslang iets zijn. Maar ik heb het kunnen aanvaarden en ik kan oprecht zeggen dat ik vanbinnen een zeer gelukkig persoon ben. Nu kan ik ‘Kleine Reis’ verrijken met n top collega, waar ik ook ontzettend veel steun en vriendschap van krijg.  The best team dus!

Lieve groetjes,

Annaick

 

Bericht van het bestuur: 

Door een duim blessure is Annaick niet langer in staat om deep-tissue en sportmassages uit te voeren. De anti-stress massage kan een stevig karakter hebben maar is niet te vergelijken met een deep-tissue massage. Indien u nood hebt aan een stevige massage zouden we u willen vragen om bij een  collega van Annaick te boeken. 

Opleiding 1:

Het startte allemaal met mijn opleiding schoonheidsspecialiste in Sima te Aarschot. 

Opleiding 4:

Thaise yoga massage
TMC school  te Chiang Mai en AADI te Hofstade

Opleiding 2:

Om te mogen doceren heb je een diploma van leerkracht nodig. Deze behaalde ik in Group T te leuven 

Verdere opleidingen:

hotstone , bamboe – ,  hamam-, fibromyalgie-, hoofdpijn -, japanse hoofdhuidmassage 

Opleiding 3:

Massage therapeut heb ik geleerd in Nederland, toen masseur/therapeut in België  nog niet bestond.

Bijkomende opleidingen:

Tachyon therapeute  – Advanced Tachyon Technoligies
Meridiaanleer

Hoe klanten mij ervaren

Vandaag antistressmassage gehad. Was super,nog nooit ergens ervaren! Eerst een fijne uitleg,ze weet waarover ze spreekt. Een heel aangename en rustige sfeer. Heb al een volgende geboekt! Is een echte aanrader!

Greet Verbeeck

Bericht van het bestuur: Tom heeft bij Kleine Reis zijn intrede kunnen maken als deep-tissue masseur. Hoewel Tom alle talenten bezit voor het uitvoeren van een perfecte deep-tissue massage ligt Tom zijn kern in het tot rust brengen van klanten en het aanbieden van Wellness-massages. We laten dit talent niet graag verloren gaan en hopen dat u snel de rustgevende massage van Tom een probeert. 

Wil jij samen met ons werken aan een oplossing voor jou?